7e editie Art The Hague

Door

De beurs heeft een sterk veld van Nederlandse en Belgische galeries. Op de beurs presenteren zich jonge en gerenommeerde galeries uit België en Nederland. Veel galeries komen dit jaar voor het eerst naar Nederland. Nieuwkomers zijn onder andere Eva Steynen.Deviation(s) galerie, galerie Frank Taal, galerie Lauwer, Schönveld Gallery en de Rijk Chabot. 

Kunstenaars die dit jaar gepresenteerd worden zijn o.a. Koen Vanmechelen, Leslie Nagel, Albert Pepermans, Lisette Schumacher, Saminte Ekeland, Bas Coenegracht, Chris Meulemans. Klaas Gubbels viert zijn 85ste verjaardag en zal bij Livingstone Gallery een signeersessie doen. Bijzondere aandacht is er voor kunstenaar Koen Vanmechelen. Het kunstplatform van Wilford X laat een bijzondere installatie zien van de kunstenaar met video, plotters en Medusa. 

Art The Hague 2019 is een frisse editie  met een nieuw en uitdagend aanbod aan eigentijdse kunst uit binnen- en buitenland.

Art The Hague, 2 tm 6 oktober, Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, Den Haag. Meer informatie vindt u op www.artthehague.nl.

Lees meer ...

David LaChapelle

Maria Magdalena leeft

In de loop der eeuwen veranderde het imago van Maria Magdalena van een verzorgende liefhebbende vrouw in vele andere nuances. Tot de van vandaag levert dat bijzondere kunstwerken op! Te zien in de tentoonstelling Maria Magdalena in Museum Catharijneconvent Utrecht.

Lees verder »