ArtTheHague.online Winter Presentation nu live!

Door

Onlangs startte de ArtTheHague.online Winter Presentation. Deze virtuele beurs presenteert zestien galeries, die elk speciaal voor de gelegenheid ongeveer twintig werken selecteerden van verschillende kunstenaars. In de komende weken zullen de galeries hun digitale tentoonstelling steeds weer aanvullen met nieuwe kunstwerken. De galeries geven allemaal op eigen wijze invulling aan deze ArtTheHague.online, zo hanteert de een speciale prijzen voor deze beurs en gaf de ander zijn kunstenaars de opdracht om een speciaal kunstwerk of editie te maken.  

Galerie Bart met werk van Jisan Ahn, Jochem Rotteveel en
Jannemarein Renout ® ArtTheHague.online

Een wereld vol kunst

Naast de virtuele tentoonstellingen van de galeries, staan er ook artikelen op de website die interessante achtergrondinformatie bieden. De bezoeker kan bijvoorbeeld het laatste nieuws lezen over partners van ArtTheHague.online en tentoonstellingen in Den Haag. Net als bij een live beurs kan de bezoeker zich helemaal onderdompelen in een wereld vol kunst. 

Galerie Maurtis van der Laar. Tentoonstelling met
werken van Ronald Versloot. ® ArtTheHague.online

Creatief met de lockdown

Er is online veel te zien bij de zestien galeries die deelnemen aan ArtTheHague.online, maar het blijft natuurlijk een pre om het werk in real life te kunnen zien. Daar is over nagedacht: de galeriehouders zijn bereid om mee te denken en de meesten openen hun deuren op afspraak. Daarnaast is er een optie om het werk het op zicht te krijgen voor een bepaalde periode.

Maria Nuria, Clear Sky, 2020, acryl op canvas, 123 x 103 cm
Gallery Nono ® ArtTheHague.online

Deelnemende galeries: Galerie With Tsjalling, Bradwolff & Partners, Gallery Nono, Popinnart, Project 2.0, Sinarts, WTC The Hague Art Gallery, Galerie Maurits van de Laar, Artchemistry, Blend Projects, Galerie Bart, Galerie Larik, Galerie Mia Joosten, Galerie Smarius, NL=US, Francis Boeske Projects.

Tot en met 31 maart. 
Meer info www.artthehague.online

Galerie Mia Joosten met werken van
Armando Herman Dirk van Dodeweerd. ® ArtTheHague.online

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van kunstbeurzen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief of abonneer je op Tableau Magazine!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lees meer ...

Borealis, life in the woods

‘Een bos is meer dan een paar bomen bij elkaar’, weet Jelle Brandt Corstius nu. Met fotograaf Jeroen Toirkens reisde hij door de noordelijke bossen in de Boreale zone. Zij reisden naar Alaska, Schotland, Noorwegen

Lees verder »

Jacko spot talent

De komende tijd gaat Jacko Brinkman voor Tableau Magazine op bezoek bij jonge kunstenaars. Hoe gaat het met hen, nu corona hun start in de kunstwereld belemmert?   Starten in de kunstwereld En weer wordt de lockdown verlengd. Tot minstens

Lees verder »