BRAFA 2022 uitgesteld

Door

BRAFA (foto Fabrice Debatty)
BRAFA (foto Fabrice Debatty)

Brussel, 29 november 2021 – Gezien de verslechterende gezondheidssituatie in Europa en ook in België heeft de Raad van Bestuur van de Brussels Art Fair (BRAFA) de moeilijke beslissing genomen om BRAFA 2022 uit te stellen. Deze had moeten plaatsvinden van zondag 23 tot en met zondag 30 januari 2022 in Tour & Taxis in Brussel.
 
“De wens om het evenement te organiseren was heel reëel en 134 exposanten uit 14 landen hadden gereageerd op deze editie van 2022. Maar aangezien de gezondheidssituatie zich ongunstig ontwikkelt, is het voor ons vandaag onmogelijk om een ​​BRAFA, zoals wij ze kennen, gemoedelijk en gastvrij, te organiseren. Zowel Belgische als buitenlandse bezoekers hadden het evenement niet in optimale omstandigheden kunnen bijwonen. Dit is natuurlijk een uiterst moeilijke beslissing, toch verdient het de voorkeur om de beurs uit te stellen tot 2023 om een ​​editie te vinden die perfect aansluit bij het enthousiasme van onze bezoekers. Onze huidige prioriteit is het ondersteunen van onze exposanten. We zullen er alles aan doen om een ​​alternatief voor 2022 te bedenken en ons voor te bereiden op de toekomstige editie van 2023. Ik wil al onze exposanten, onze partners, Arne Quinze, onze eregast en onze hoofdsponsor, Delen Private Bank, hartelijk bedanken voor hun vertrouwen en al het werk dat al is verzet bij de voorbereiding van de beurs.” verklaart Harold t’Kint de Roodenbeke, voorzitter van BRAFA.
 
Alle details over een alternatieve versie voor 2022 volgen later.

Aldus het persbericht van BRAFA vandaag.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lees meer ...

Op jacht naar Louis Soonius

De Haagsche schilder Louis Soonius is als een oude bekende die je nooit echt hebt leren kennen. Hij staat bekend om zijn strandtaferelen met spelende kinderen en ezeltjes. Soonius duikt met enige regelmaat op in

Lees verder »