Nieuws over kunstbeurzen

Door

Omdat een aantal kunstbeurzen vanwege corona uitgesteld was volgens ze elkaar nu in hoog tempo op. Tableau Magazine heeft de belangrijkste beurzen voor je op een rijtje gezet zodat je niks hoeft te missen. 

TEFAF MAASTRICHT 25-30 juni 2022

In december besloot het bestuur van TEFAF de voor maart 2022 geplande beurs uit te stellen. TEFAF vindt dit jaar plaats van zaterdag 25 juni tot en met donderdag 30 juni in MECC Maastricht. In 2021 vond de beurs alleen online plaats.
Kijk voor meer informatie en de laatste berichten op www.tefaf.com

——————-

ART BASEL 16-19 juni

kunstbeuren

Art Basel is een een van de belangrijkste beurzen voor hedendaagse kunst, sinds 1969 jaarlijks gehouden in de Zwitserse stad Basel. Sinds 2002 is er ook een jaarlijkse edtie in Miami Beach, Florida en sinds 2012 in Hongkong. De volgende editie van de beurs in Basel is gepland 16-19 juni 2022.
Ga voor meer informatie naar www.artbasel.com

———————

BIËNNALE VAN VENETIË 23-04 t/m 27-11

Ook de Biënnale van Venetië kan na twee jaar uitstel weer plaatsvinden. De 59e editie van de kunstbiënnale, die gepland stond voor zomer 2021, is vooruit geschoven naar 2022. Deze editie van de Biënnale van Venetië staat in het teken van How will we live together? en wordt gecureerd door Cecilia Alemani. De biennale vindt plaats van 23 april  t/m 27 november 2022 (een maand langer dan de voorgaande edities) en valt nu samen met Documenta in Kassel die gehouden wordt van 18 juni t/m 25 september 2022.
Lees meer op: https://www.labiennale.org/en/art/2022

———————-

HOLLAND FESTIVAL 3-26 juni

Het Holland Festival bestaat dit jaar 75 jaar. Het festival vindt plaats van 3 tot en met 26 juni op verschillende locaties in Amsterdam. Voor deze jubileumeditie is er een veelzijdig programma samengesteld met theater, muziek, dans, opera, muziektheater en multidisciplinaire voorstellingen van over de hele wereld.
www.hollandfestival.nl

———————-

BRAFA Brussel 19-26 juni

In Brussel staat de 67e editie van de beurs BRAFA op de agenda, die plaatsvindt van zondag 19 tot zondag 26 juni 2022 in Brussels Expo.
Meer informatie over BRAFA op: https://www.brafa.art/nl

———————-

UNSEEN 15-18 September 2022

Unseen Amsterdam is een toonaangevende internationale kunstbeurs voor hedendaagse fotografie. De beurs is internationaal bekend om zijn hoge curatoriële standaard en intieme sfeer, en trekt galeries en verzamelaars van over de hele wereld. Unseen wordt sinds januari 2020 voortgezet door Art Rotterdam en GalleryViewer.com
www.unseen.com

———————-

ART THE HAGUE 5-9 oktober

Art The Hague kunstbeurs

Art The Hague – beurs voor hedendaagse kunst

De kunstbeurs Art The Hague is gepland voor 5 t/m 9 oktober 2022. De kunstbeurs onderscheidt zich door het internationale karakter van Den Haag te tonen, rondleidingen en tentoonstellingen te organiseren en kunstliefhebbers en het bedrijfsleven bij hedendaagse kunst te betrekken. Blijf op de hoogte via www.artthehague.nl

——————-

PAN AMSTERDAM 20-27 november

kunstbeurzen

De eerstvolgende editie van PAN Amsterdam, dé nationale beurs voor kunst, antiek en design, is gepland van 20-27 november 2022 in de Rai Amsterdam. Opening voor genodigden op 19 november. Op de PAN Amsterdam tonen tegenwoordig meer dan 100 kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders tijdens dé nationale kunstbeurs in de RAI hun beste stukken op het gebied van kunst, antiek en design. Het is de 35e editie van de beurs.
Ga voor meer informatie naar www.pan.nl

Houd voor up to date informatie over kunstbeurzen onze website in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Lees meer ...

Tefaf Hidde van Seggelen Tableau Magazine

Zin in TEFAF

Maart is eindelijk weer TEFAF-maand. Na een roerige periode waarin covid roet in het eten gooide, strijkt de kunstbeurs dit voorjaar weer neer in Maastricht (11 t/m 19 maart). Meer dan 260 kunsthandelaren uit de

Lees verder »