PAN in print editie 2021

Door

We hebben goed nieuws! In 2020 hebben PAN Amsterdam en TABLEAU Fine Arts Magazine de handen ineengeslagen en een succesvolle PAN IN PRINT-editie uitgebracht, waarin ruim 40 galeries zich presenteerden. Met veel plezier zetten wij deze prachtige samenwerking dit jaar voort.

Drie weken voorafgaand aan de beurs verschijnt de speciale PAN-editie van Tableau: een dubbeldik bewaarexemplaar boordevol PAN-inhoud en speciale aandacht voor onze beursdeelnemers. De samenwerking tussen PAN Amsterdam & TABLEAU zal het hele jaar door zichtbaar zijn. Zo zal in de aankomende editie, vanaf 22 mei in de winkels en verkrijgbaar via www.tableaumagazine.nl, een tipje van de sluier over de beurs worden opgelicht. Daarnaast presenteren twee terugkerende deelnemers zich en zijn de nieuwe beelden uit de succesvolle reeks portretten van handelaren in samenwerking met Underpromise agency exclusief te zien.

Tableau en PAN startten hun samenwerking in 2020 met een speciale PAN editie van Tableau. Temidden van de pandemie boodt het dubbeldikke winternummer zo aan galeries de mogelijkheid zich te presenteren en voor de lezers verschillende galeries op papier te bezoeken, alsof het beurs was. Dit jaar behoort een live beurs weer tot de mogelijheden, maar deze mooie samenwerking zetten beide partijen graag voort.

Lees meer ...

Once Upon a Time

In een statige villa aan het museumplein voegt zich deze zomer een tijdelijk museum met vuurvergulde pendules. Hier stap je een andere wereld in. Een uitbundig sprookje vol goud en verhalen. Te zien is een

Lees verder »