The Not So Ordinary Gallery Tour : Project Space On The Inside

Door

Een begeleidende tekst: In deze 5e aflevering van The Not So Ordinary Gallery Tour bezoekt Jeannette ten Kate het onlangs geopende Project Space On The Inside. Hier spreekt ze met initiatiefnemer Annemarie Galani, die uitleg geeft over het idee van de ruimte. Koen Delaere, curator van de groepspresentatie `Hallucinogenic` – de eerste samenwerking van de projectruimte met Galerie Gerhard Hofland – vertelt over het concept van de tentoonstelling waarin abstracte kunst en lichamelijkheid een sleutelrol spelen.

 

 

Lees meer ...

Erwin Olaf - Im Wald, 2020

RON MANDOS & ERWIN OLAF

Kunstenaar en galerie, het is een bijzonder duet. Een samenwerking die te vergelijken is met een relatie, met wederzijds vertrouwen en eerlijk delen. In gesprek met twee grootheden in de Nederlandse kunstscene die elkaar recent hebben gevonden: galeriehouder Ron Mandos en fotograaf Erwin Olaf over inspiratie, zaken doen en keuzes maken.

Lees verder »

Borealis, life in the woods

‘Een bos is meer dan een paar bomen bij elkaar’, weet Jelle Brandt Corstius nu. Met fotograaf Jeroen Toirkens reisde hij door de noordelijke bossen in de Boreale zone. Zij reisden naar Alaska, Schotland, Noorwegen

Lees verder »