TEFAF 2022 uitgesteld

Door

Amsterdam, 15 december 2021 – The European Fine Art Foundation heeft vandaag bevestigd dat de 35e editie van TEFAF Maastricht, gepland van 12 tot 22 maart 2022, vanwege de onzekerheden rond covid-19 wordt uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum later in 2022.
The Board of Trustees and the Executive Committee, bestaand uit dertien handelaren die de exposanten vertegenwoordigen en zeven niet-handelaren, kwamen tot deze beslissing.
TEFAF voorzitter, Hidde van Seggelen: “Het was een moeilijke, maar noodzakelijke beslissing, die om drie redenen is genomen. Ten eerste de onvoorspelbare situatie rond covid-19, ten tweede de financiële risico’s voor zowel TEFAF als de exposanten indien de beurs in later stadium geannuleerd zou worden en ten derde de gezondheid en veiligheid van de TEFAF community, exposanten, bezoekes, sponsors en partners. TEFAF is een belangrijk ijkpunt voor de kunstwereld en we onderzoeken alle mogelijke opties om de beurs in 2022 te laten plaatsvinden.” Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum voor de beurs zal TEFAF dat nieuws naar buiten brengen.

De plannen voor TEFAF New York, op de agenda voor 6 tot 10 mei 2022, blijven onveranderd.

www.tefaf.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lees meer ...

Op jacht naar Louis Soonius

De Haagsche schilder Louis Soonius is als een oude bekende die je nooit echt hebt leren kennen. Hij staat bekend om zijn strandtaferelen met spelende kinderen en ezeltjes. Soonius duikt met enige regelmaat op in

Lees verder »